niedziela, 18 marca 2012

Angielska zupa zimowa, barszcz czerwony i przekąska dziecinie prosta.


Dziś w odcinku jeszcze słowo o zakwasie na chleb domowy i niespodzianka zza oceanu. Następnie pyszna i pożywna angielska zupa zimowa od Jacka. Paweł idąc za ciosem proponuje barszcz czerwony. W każdej z tych zup ląduje sekretny składnik nadający niepowtarzalny smak i aromat. Parę słów na temat ziół i na koniec dowód na to, że nawet dziecko potrafi zrobić świetną przekąskę. Opowiada gość specjalny - Cyprian. Muzyka: Hemiola "Hemiola-Foxtrot"

3 komentarze:

  1. Smaczne to było... ale jesteście paskudy i obiboki - dajcie przynajmniej składniki pod podkastem (w opisie, nie w wypisie :D ), bo to bardzo ułatwia gotowanie.

    Gratulacje dla młodszego korecznika.

    Idę coś zjeść przez Was.

    OdpowiedzUsuń
  2. Przepisy wrzucimy na stronę przy chwili wolnego czasu...

    OdpowiedzUsuń
  3. miał byc podcast pod tym linkiem... :(

    OdpowiedzUsuń

Pisz co myślisz...