niedziela, 26 maja 2013

Kuchenny niezbędnik 2

Rozmawiamy po raz drugi o tym w jaki sposób zorganizować sobie sprzęt w kuchni.


Muzyka: Hemiola "Hemiola-Foxtrot" Pobierz odcinek

3 komentarze:

  1. NO jasny gwint - czy ktośma pytanie? Wysłałem wam po pierwszym odcinku technicznym pytanie w mp3 właśnie odnośnie sprzętów a tu widzę nie ma pytania na antenie :(
    Zawiedziony STAŁY słuchacz sk ura

    OdpowiedzUsuń
  2. No właśnie . Gdzie jest to pytanie ? Ja tez chcialbym poznac odpowiedz na to pytanie

    OdpowiedzUsuń
  3. O wołowinie nigdy za dużo informacji. Warto wspomniec że oliwa e.v. po podgrzaniu powyżej (chyba 90 stopni) traci swoje wyjątkowe wartości zdrowotne.

    OdpowiedzUsuń

Pisz co myślisz...