Dziś razem z Jackiem robimy ruskie pierogi i dyskutujemy na tematy z tym związane.Subskrybujcie nasz podkast i komentujcie.Muzyka: Hemiola "Hemiola-Foxtrot"
kolejny podkast w polskiej strefie podkastowej.. i bardzo dobrze, malo nas, jak to sie mowi. Nie jestem kucharzem, ale moze cos lizne przy okazji. Oby tylko zapal wam nie minal po kilku odcinkach, bo zdaje sie, ze Jacek jakos juz nie nadaje na swoim pierwszym projekcie, a jakos tak u nas bywa, ze podkasterzy zaczynaja jeden projekt, potem drugi, trzeci, czasem rownolegle, ale nie idzie to jakos za dobrze, przynajmniej pod wzgledem frekwencyjnym. Mozecie ktoregos dnia jak zrobic cos dobrego w 10 minut, jesli sie da. pozdro
Sądzę, że będzie zarówno trochę inspiracji i łączenia różnych kuchni, co ja akurat lubię. Na pewno znajdzie się też kilka szybkich potraw dla zabieganych, bo ja też często staram się gotować - zwłaszcza w tygodniu w smaczny i szybki sposób właśnie.
W końcu podkast kulinarny! Dla początkujących bezcenna wiedza jak postępować, jak nie postępować i dlaczego ze składnikami dań. W oceanie garmażeryjnego ścierwa z marketów sugerowałbym kurs na slow food.
Gdzie kucharek sześć, ta nie ma co jeść...
OdpowiedzUsuńOooo... Lecem słuchać Panowie.
Tu jest nas dwóch, i jeść będzie co ;-)
OdpowiedzUsuńWincenty zjedz sobie pysznych pierogów...
Swoją drogą czy w Dublinie można gdzieś dostać ruskie pierogi?
Świetnie że wystartowaliście, trzymam za was kciuki dwa.
OdpowiedzUsuńDzieki
OdpowiedzUsuńwiecej takich na temat jedzonka moze troche zmieszacie gatunki kuchni np. polskiej z azjatycka lub coe w tym stylu
OdpowiedzUsuńkolejny podkast w polskiej strefie podkastowej.. i bardzo dobrze, malo nas, jak to sie mowi.
OdpowiedzUsuńNie jestem kucharzem, ale moze cos lizne przy okazji. Oby tylko zapal wam nie minal po kilku odcinkach, bo zdaje sie, ze Jacek jakos juz nie nadaje na swoim pierwszym projekcie, a jakos tak u nas bywa, ze podkasterzy zaczynaja jeden projekt, potem drugi, trzeci, czasem rownolegle, ale nie idzie to jakos za dobrze, przynajmniej pod wzgledem frekwencyjnym.
Mozecie ktoregos dnia jak zrobic cos dobrego w 10 minut, jesli sie da.
pozdro
Sądzę, że będzie zarówno trochę inspiracji i łączenia różnych kuchni, co ja akurat lubię.
OdpowiedzUsuńNa pewno znajdzie się też kilka szybkich potraw dla zabieganych, bo ja też często staram się gotować - zwłaszcza w tygodniu w smaczny i szybki sposób właśnie.
W końcu podkast kulinarny!
OdpowiedzUsuńDla początkujących bezcenna wiedza jak postępować, jak nie postępować i dlaczego ze składnikami dań.
W oceanie garmażeryjnego ścierwa z marketów sugerowałbym kurs na
slow food.