niedziela, 18 marca 2012
Angielska zupa zimowa, barszcz czerwony i przekąska dziecinie prosta.
Dziś w odcinku jeszcze słowo o zakwasie na chleb domowy i niespodzianka zza oceanu. Następnie pyszna i pożywna angielska zupa zimowa od Jacka. Paweł idąc za ciosem proponuje barszcz czerwony. W każdej z tych zup ląduje sekretny składnik nadający niepowtarzalny smak i aromat. Parę słów na temat ziół i na koniec dowód na to, że nawet dziecko potrafi zrobić świetną przekąskę. Opowiada gość specjalny - Cyprian. Muzyka: Hemiola "Hemiola-Foxtrot"
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Smaczne to było... ale jesteście paskudy i obiboki - dajcie przynajmniej składniki pod podkastem (w opisie, nie w wypisie :D ), bo to bardzo ułatwia gotowanie.
OdpowiedzUsuńGratulacje dla młodszego korecznika.
Idę coś zjeść przez Was.
Przepisy wrzucimy na stronę przy chwili wolnego czasu...
OdpowiedzUsuńmiał byc podcast pod tym linkiem... :(
OdpowiedzUsuń