poniedziałek, 4 lutego 2013

Pączki domowe i zrazy wołowe z kaszą


Jako że tłusty czwartek nie może odbyć się bez pączka Paweł zachęca, by smaczne pączki zrobić samemu. Unikniemy w ten sposób oszukanych wyrobów cukierniczych, których nie brakuje. Do tego słowo o lukrze, jeśli ktoś lubi. Jacek natomiast zachęca, zresztą bardzo słusznie, by sięgnąć po wołowinę i zrobić wspaniałe zrazy z kaszą. Palce lizać. Posłuchajcie sami.
Muzyka: Hemiola "Hemiola-Foxtrot"
Pobierz odcinek

3 komentarze:

  1. Jutro robię pączki. JAk nie wyjdą, przestane słuchać podcast a nawet go usune z ajtjunsza...

    maruda

    OdpowiedzUsuń
  2. Przepis jest wielokrotnie sprawdzony u nas w domu. Pączusie pierwsza klasa. Robimy takie mniejsze wielkości mandarynki.

    OdpowiedzUsuń
  3. Jutro wielki dzien zabieram sie za paczki wedlug przepisu Pawla

    OdpowiedzUsuń

Pisz co myślisz...